donderdag 22 augustus 2013

Twee voor de prijs van één


Peuter te koop. Stembanden werken prima, oren zijn stuk. Kan hard rennen, bij voorkeur de verkeerde kant op om dan midden op een druk fietspad tot stilstand te komen of ergens in een drukke menigte uit het zicht te verdwijnen. Houdt van zeer gevaarlijke spelletjes. Is grammaticaal ergens blijven hangen bij de ‘nee’. Nee, wil ik niet, ‘nee’, doe ik niet, ‘nee’, lust ik niet… En vindt zich zelf al een bijzonder grote meid. Als het uit komt. Kan zich soms nog gedragen als een uhh…. Ah nee, dat zeggen we niet. Heeft een zeer verleidelijke glimlach, windt iedereen om haar kleine vingertjes, weet precies waar haar slijm en kwijl knopje zit en krijgt zo werkelijk alles voor elkaar. Goed ook voor uw ego. Heel complimenteus. Soms wat minder. Ziet alles. Ook een dikke buik en billen enzo. Een schatje.
Twee voor de prijs van één. Broer. Neemt voorbeeld aan grote zus. Weet überhaupt nog niet waar hij zijn oren voor gekregen heeft. Lacht u vriendelijk toe (of uit) bij corrigeren. Ook zijn stembanden lijken het goed te doen. Heeft een pittig temperamentje en een harde kop. Voelt feilloos aan hoe u te manipuleren. Krijgt bij voorkeur altijd zijn zin. Slaat hard en liefst op het hoofd. Houdt van nog gevaarlijkere spelletjes, wat hem ook is aan te zien. Heeft net als zus een bijzondere glimlach met hoog knuffelgehalte. Net zo’n schatje. Echt.
 


15 opmerkingen:

 1. Heeeeeeee het lijken wel heel normale kinderen hahahahahaha ! Wacht maar tot het wat ouder wordt... zo 13 ofzo... dan begint het namelijk weer opnieuw dat dwarse gedoe ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verheug je nog niet op de kleutertijd, want nee blijft een mooi woord en oren... die zijn voor de show!!! Maar het klinkt heerlijk herkenbaar!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ok, klinkt leuk, ik denk er over na. Maar waarom doe je ze eigenlijk weg? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moewhahhahahahaha! Zit ik echt twee dagen terug te denken om een soortgelijk logje te plaatsen! Ik deed het niet vanwege overweldigende uitputtingsverschijnselen toen ze eindelijk in bed lagen. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik bied!! Wanneer mag ik ze komen halen? <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, en van wie zouden ze dat nou meegekregen hebben. Heerlijk, kindjes met karakter :)

  Groetjes,
  Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha, klinkt gezellig en ook herkenbaar! De foto is heel schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is ruilen ook mogelijk???
  Heb een prachtige (nog één nachtje slapen) 11 jarige in de aanbieding.
  Ze is gespecialiseerd in chaos, rommel en rotzooi creëren :)

  Heerlijke foto!!! X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En ze staan nog wel zo lief op de foto :)
  Hier leren de groten de jongsten nog eens extra kunstjes aan, maar gillen dat die kan!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ruilen? Ik heb een peuterbroer in de aanbieding die aardig luistert en nooit zomaar de weg op rent (echt niet), daarentegen niet weet hoe emoties normaal te tonen en dus regelmatig een driftbui krijgt... En een kleine dreumeszus die haar oren ook nog niet ontdekt heeft en als je boos wordt zó schattig lacht dat je haar wil knuffelen....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha nou klinkt erg aantrekkelijk hoor. Ik zal er nog even over nadenken ;) (krijg je trouwens bij de bestelling wel die gave tipi erbij?)

  BeantwoordenVerwijderen