dinsdag 1 januari 2013

Bye bye 2012 Helloww 2013


En zo namen we gisteren avond afscheid van een bijzonder jaar. Een jaar waarin we heel veel te herinneren hebben. Het jaar waarin we nog gelukkiger werden met de komst van kleine man. Al weer acht maanden, heeft inmiddels aan de hand al zijn eerste passen gezet, tijgert de hele kamer rond, begint een ware vreetzak te worden, krijgt een heuse ondeugende blik op zijn alweer met drie tandjes gevulde smoeleke, wat gaat het allemaal toch hard.
Het jaar waarin kleine meid al weer twee werd, een nog grotere wijsneus werd, nog steeds iedereen die ze tegenkomt om haar kleine vingertjes windt, ondeugende streken ging uithalen, praat als brugman, inmiddels alle kinderliedjes en intro’s van elke willekeurige tekenfilm uit haar hoofd kent, al behoorlijk de pasjes van K3 en Nijntje kan nadansen, de iPad binnen twee weken feilloos wist te bedienen en daarmee direct verslaaft was, de hele straat, familie en poppen tot haar beste vriendenkring uitriep…
Het jaar waarin nichtje Lana alweer één werd en daarmee een nog dikkere vriendin voor kleine meid.
Waarin we voor het eerst met zijn viertjes op vakantie gingen, naar de dierentuin, het zwembad (met kleine man), de kinderboerderij, macDonalds met de neefjes die we vervolgens met pijn in het hart de rest van het jaar moesten missen. Ja mijn kleine meid heeft een behoorlijk hart.
Waarin ik besloot voorlopig fulltime bij mijn kroost te zijn, de beste beslissing van het jaar.
Het was een bijzonder jaar waarin we heel veel voor het eerst deden. We hebben gehuild, gefeest, getroost, gespeeld, gezongen, gedanst maar waarin we vooral veel hebben genoten van elkaar! Op naar een nieuw fris jaar, 2013 waarin weer een hoop moois op de planning staat. Voor iedereen al het beste, veel geluk, plezier, veel inspiratie en creativiteit, sportiviteit, gezondheid en gezelligheid met elkaar.

Proost!

8 opmerkingen:

 1. Een samenvatting om vrolijk van te worden! En dat jullie maar weer zo'n mooi jaar zullen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou en je gezin een heel gelukkig 2013.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schol! Klinkt zo vrolijk allemaal, en zo beloftevol voor dit nieuwe jaar! Het beste voor jou en je kroost!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, 2013 gaat moeite krijgen om 2012 te toppen! Een heel gelukkig nieuw jaar gewenst!

  Groetjes Sanderijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi!
  Jullie ook een heel mooi jaar gewenst! Komt helemaal goed!!!

  X Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi overzicht zo. Jullie ook de beste wensen voor 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijn bericht, met prachtige foto's. Ook voor jullie een nieuw superleuk jaar! Ik kijk er nu al naar uit om mee te genieten :-)

  BeantwoordenVerwijderen