donderdag 18 oktober 2012

Blogger playdate


Baby’s zijn leuk. Dat vindt niet alleen deze mama, dat vindt ook de kleine meid. Helemaal knettergek is ze op haar baby broertje. Knuffelt en kust hem helemaal plat. Kleine man moet wat doorstaan hier, met zo’n grote zus. Is al wat gewend inmiddels. Weet hoe het voelt een peuter boven op hem te hebben liggen. Weet inmiddels ook hoe het voelt als er een kinder-keuken pan uit de lucht op je kop valt of hoe boeken rakelings langs je zeilen. Pakt haar dikwijls terug door heel hard aan haar rode haren te trekken en het vervolgens samen uit te schateren van het lachen. Want pijn is fijn lijkt hier af en toe wel het motto.
 
Maar er gaat werkelijk niks boven een nieuwe verse maxicosi. Eentje waar ook een baby in zit. Een andere. Niet haar eigen. Spannend. Dus wat een feest toen blogvriendin Maris met haar babymeid kwam binnen lopen. Kreeg een warm welkom. De baby ja. En toen ze was uitgeknuffeld, of eigenlijk toen mama haar uit de maxicosi probeerde weg te trekken om de baby wat lucht te geven, ging ze opzoek naar haar nieuwe vriendin. Die was het huis op haar eentje al aan het verkennen. Heerlijk, die ondernemende kids. En dus moest er samen worden gespeeld. En gedeeld ja. En dat is lastig. Twee ‘twee is nee’ peuters en veel en veel te weinig speelgoed, u snapt het wel. Moeilijk. Erg moeilijk.
En kleine man…. Die werd betast. Door babymeisje. En liet dat allemaal gewoon gebeuren. Ik zei u al, hij is wel wat gewend.
Ik zeg, geslaagde date!
 

7 opmerkingen:

 1. *smelt*...wat een dotjes...alle 4!!!
  Lief gezelschap zo..:o)
  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi leuk geschreven. Was inderdaad gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag de foto's bij Maris al leuk hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat jullie kids samen gespeeld hebben en jij en Maris er zo'n leuk logje over geschreven hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk geschreven, ik had het al gelezen en de foto's gezien op Mariska haar blog. Geweldige foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik had het blogje al gelezen bij mariska. maar gezellig hoor! ik moest vooral lachen om de foto dat mila jouw kleine man 'killt'

  BeantwoordenVerwijderen