maandag 10 september 2012

Lazy Monday

Lazy Monday. Het weekend is weer voorbij maar wij zetten het nog even voort een dagje want Lief is vrij. Vanaf nu altijd op Maandag en dus modderen we nog wat aan, en kwamen we wat bij vooral want het weekend vergde wat energie maar was bovenal zeer geslaagd.
We hadden zon, het was zowaar zelfs heet....
 
Mama starte een nieuw project, niet echt zomers, wel om vrolijk van te worden...
Prinses en ik bakten cake. En proefden deze samen. En toen niemand keek snoepte mama alle restjes. Zonde om wegte gooien denk ik maar. Uhm ja...

En later plukten we druiven. En was prinses minuten lang zoet met de druiven van stokjes ontdoen. En pop keek mee. Uiteraard! En lekker dat ze zijn.... Maar wij komen er in om he, dus gaven we al trossen weg.

En ook nog een ochtendje apen kijken. Bij stichting AAP. En daar was zomaar ineens een groente festival. Met een brocante markt. Daar moesten we dus even overheen, de aapjes konden wel even wachten hoor. En zo kocht mama weer een stapel kleertjes. Zo schattig en zacht en helemaal verantwoord hoor, zie hier!

Ziet u? En dit is dan hun website. Even wat gratis reclame voor deze meiden.
En toen sloten we het weekend ook nog af met een buren patatdag. Heel gezellig, heel verantwoord.... Veel patatjes, snacks en kindertjes.
 
En zo planden we dus onze lazy Monday. Wel hard verdient zoals u begrijpt. Maar dat liep anders hoor. Natuurlijk.
 
 
Liefs Maai

9 opmerkingen:

 1. ohhh cake bakken, dat moeten wij ook weer snel doen met het slechte weer in het vooruit zicht. En dan vooral het beslag snoepen, jummie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij een heerlijke lazy Monday! Is dat gehaakt dekentje met bloemen het projectje? Tof hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn zo'n lazy monday! Je moet ook wel even bijkomen na zo'n druk weekend! Wat heeft de prinses een lief bordje op schoot en het shirtje van de prins is te cute! Ga eens op de website kijken of er iets binnen m'n budget valt zodat ik weer wat kraamcadeautjes in kan slaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Floor, op hun blog staan festivals waar ze een kraampje hebben. Dat scheelt aanzienlijk in de prijs... Mocht het in de buurt zijn dan he...

   Verwijderen
 4. Heerlijk zo'n rustige dag! Aan je foto's is dat ook goed te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmmm, i luv lazy Mondays die dan toch weer anders lazy eruit komen...same here...haha. Wat wordt Melle al een beer! Ik ga snel ff de site bekijken. Al moet er ook eens een knip op mijn portemonnee komen....slik. Verlof is niet goed voor de centjes...;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Had 'm al op mijn telefoon gelezen, maar nog niet gereageerd daardoor dus. Wat leuk dat we eens foto's van je zoontje zien, daar schrijf je niet zo vaak wat over. Klinkt als een heerlijke maandag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. BTW. je hebt precies hetzelfde speelkleed als wij hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen