woensdag 22 augustus 2012

Platteland

Ja, ja, we deden een kort uitstapje naar het platteland. Met kleine meid haar dikke vriendinnen. En zie hier. Het waren dagjes met veel dieren aaien, kijken, voeren. En ook veel dieren die we liever weer zagen vertrekken... helaas. We werden geteisterd door lichtelijk agressieve wespen. De blonde en grootste prinses werd gestoken in haar bil. Nee, nee, nee, het was de hoek van de tafel. Kleine man had er eentje verstrikt in zijn haar. Bij de papa's. De mama's probeerde de gillende meiden af te spoelen onder de douche. De papa's keken het eerst even aan, waren vast bang voor een panische mama die verschrikt haar jong uit hun armen zou trekken maar gelukkig er was niks aan de hand. Oh, en zo panisch is die mama niet, heus niet!

Er werd veel, veel en nog meer ruzie gemaakt. Maar des te meer gespeeld, geknuffeld en gekust. Ruzies werden smoezend bijgelegd in donkere hoekjes met een bakje appel zonder papa's en mama's in het zicht. Ruzie smeed een diepe band bedachten we ter plekken.
De 'tampolini' was favoriet. We vermaakten ons ook nog even in de speeltuin tot we ook daar werden weggejaagd door de agressievelingen.


Kortom, we waanden ons even in het buiten land....
Helemaal stuk gespeeld reden we met slapende kindjes weer huiswaarts waar zij energiek als altijd hun speelgoed tevoorschijn toverden en papa en mama de seconden aftelden tot bedtijd.

5 opmerkingen:

 1. Wat een fijne dag is voor jullie geweest...en oh wat schattig die kittens op de eerste foto. Hebben jullie eigenlijk huisdieren? Jouw twee kinderen lijken niet meer op de foto die je bovenaan hebt staan; ze zijn echt gegroeid. lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ze zijn zeker gegroeid. Maar kleine man staat niet op deze fotos hoor. De grote rode is van mij, de kleine rode en grote blonde zijn vriendinnetjes ;)

   Verwijderen
 2. Ziet eruit als een leuke en gezellige dag. Schattige kindjes en schattige beestje :-) Wel balen van die wespen natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat heerlijk! En wat boften jullie met het weer! Wel balen ban de wespen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wespen!!! daar word ik panisch van!!!

  Lieve foto's. Je hebt ook een schattig meisje, mooie haren!

  Liefs,
  Thea.

  BeantwoordenVerwijderen