dinsdag 19 juni 2012

Boefjes


Boefjes had ik vandaag in huis. Eentje van mij en eentje op bezoek. Twee op bezoek eigenlijk maar eentje gedroeg zich keurig. Nog iets groter groeien en ook zij gaat boeven streken bedenken. Mijn kleine man krijgt het straks vast lood zwaar met al die dames om zich heen.
Stiekem samen keten in de toilet want ja, prinses moet nog steeds graag kijken bij elk poepje en plasje wat hier in huis wordt geproduceerd. En nee, door wie maakt echt niet uit. Dat de toilet het leukste kamertje is in huis, blijkt maar weer… ‘Deur dicht want anders komen de mama’s steeds kijken’ hoorde ik de oudste boef mijn boef opdracht geven. Wc rollen versnipperen en aan de slag met de borstel….
Stiekem samen onrijpe aardbijen plukken was ook een fijne streek. De aardbeien staan net uit het zicht en de dames hadden ineens te veel zand in hun oortjes. Kunnen prima luisteren maar ‘nee’ hebben ze geen van beide ooit nog van gehoord, gek toch???  
Echt onvoorstelbaar ook hoeveel rotzooi er in twee uur tijd werd geproduceerd. En die rotzooi hebben wij dus allemaal in huis, waar het allemaal vandaan gekomen is… Echt er mee spelen… nee, het rotzooi maken op zich lijkt voldoende voldoening te geven. Het spelen zat hem vooral in achter elkaar aan rennen, door de kamer dansen met z’n tweetjes, meiden plannetjes smeden op het tuinbankje, elkaars schoenen (verkeerd om) aantrekken, slakken zoeken, bloemetjes plukken en bellenblaas sop drinken, hmm… dat mocht ook al weer niet. De twee dames maakten samen een front tegen de mama’s. Wat zijn ze dan alweer groot ineens.

7 opmerkingen:

 1. whaha herkenbaar die streken. Leuk als 2 kindjes zich zo goed samen kunnen vermaken. Boefje is nu ook de juiste benaming voor Hayley!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's, ze wordt alweer groot!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Via via hier terechtgekomen wat een leuke blog heb je! Altijd leuk om blogjes van Mede Mama's te lezen :-)

  Wat een ontzettende deugenietenstreken hebben ze uitgehaald. Superleuk dat ze zo samen kunnen spelen. Superleuke foto's ook!

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier twee boefjes die melle heel graag jongensstreken willen bij brengen, zonder moeite!
  Helaas is die rommel niet alleen een peuterstreek.....als we hier een nieuw vriendje over de vloer krijgen is er vaak maar één doel: zo snel mogelijk alle kasten open (lees: leeg) trekken om te kijken wat er allemaal is, pas als ze vaker komen wordt er écht gespeeld

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat leuk is dat he, als ze samen zo lekker bezig zijn (met de nadruk op samen, tegen de rest, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend schattig die boefjes ;) En ik geniet van haar mooie rooie haartjes :)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen