donderdag 31 mei 2012

Langzaam gek...


Werkelijk, als u me nu zou zien zou u direct een beeld hebben van hoe het echt met me gaat. Ik zou voor de grap een foto moeten plaatsen maar dat doe ik natuurlijk niet, daarvoor schaam ik me misschien wel teveel. Ik kan wel rustig een beeld schetsen en de fantasie de vrije loop laten. Wie mij nu in de ogen kijkt zou zomaar kunnen denken dat ik ietwat ben uitgeschoten met de fuchsia roze make up. Zowel boven als onder mijn ogen. Ik zou te weinig geslapen hebben en dagen achter elkaar gehuild. Daarnaast zou mijn peuter dochter zomaar een knal roze verf tekening in mijn hals gemaakt kunnen hebben… heeft u een beeld? Komt bij dat dit werkelijk verschrikkelijk jeukt, ik word er gek van.
Duurt nu gelukkig al z’n week of drie. En omdat ik bang ben dat ik dalijk ineens klachten vrij ben belde ik toch maar eens op ‘licht’ aandringen van mijn omgeving de huisarts. Die hadden we nog niet gezien deze week… En zo kwam ik terecht bij een huidspecialist. En die vond mijn vlekken maar raar. Zo fijn dat ook dit weer raar is en niet eens een keer gewoon normaal. We houden het even op eczeem… hopen dat de behandeling mij kan helpen, want zoals ik al zei… ik word langzaam gek. Ik zou wel kunnen huilen maar dat doe ik niet. Bang dat ik mijn ogen straks helemaal niet meer open krijg…
Het slaap tekort, mijn zieke prinses, de steeds weer nieuwe en aanhoudende klachten, de spruw behandeling van mijn kleine man…. Het breekt me een beetje op. En daarom dus bracht lief mijn prinses vanmorgen naar de oppas. Ik verzette al mijn kraambezoek want ik zei het al, ik schaam me toch een beetje, en bedacht me de dag maar eens slapend en lummelend door te brengen.
Op naar een positiever bericht, ik werk eraan!

Liefs Maai

5 opmerkingen:

 1. Ja joh, je zou van minder gek worden! Lekker even de boel de boel laten en JIJ op de eerste plek zetten om te herstellen en die rare uitslag snel achter je te laten! Heel veel snelle beterschap gewenst; dit is iets wat je er echt niet bij wil hebben als je net voor de tweede keer moeder geworden bent; het is zo al 'veel' genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o jeetje zeg, zo lekker tegelijk ook allemaal. Dat is niet leuk en niet helemaal zoals je de eerste weken voor je had gezien met je kersverse zoontje denk ik. Ik wens je veel sterkte en een dikke knuffel! Hopelijk gaat alles snel beter, zodat we binnenkort die kinderboerderijdate kunnen plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, wat naar... En wat verder ook helpt aan zlfjes of iets, rust en slaap, even geen bezoek of geoe..dat is altijd lekker, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien doet af en toe zo'n dagje "rust" zonder alle drukte van je kids, wel meer wonderen dan een zalfje?.... Lichaam en geest.... dat verhaal.. (Ben helemaal niet zweverig aangelegd, maar daar geloof ik wél in). Dus denk aan jezelf en ik hoop dat het gauw wegtrekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jemig! Wat n drukte en gedoe. volop me time pakken....!!

  BeantwoordenVerwijderen